Hvad er en eGo CE4?

En eGo CE4 er en af de mest populære e-cigaretter på markedet, der består ef et ganske almindeligt eGo-batteri samt en CE4-clearomizer. Denne clearomizer er produceret i et tyndt og gennemsigtigt stykke plastik, hvorfor det også kan fås i et bredt udvalg af farver, som kan være med til at personliggøre din eGo CE4 i forhold til de andre e-cigaretter. Udover fordelen ved at kunne personliggøre din e-cigaret, så kan du også hele tiden holde øje med, eGo-CE4hvor meget e-juice, der er tilbage i din eGo CE4.

En CE4-clearomizer kan indeholde op til 1,6 ml. e-juice, hvilket faktisk er betydeligt mere end øvrige e-cigaretter, hvorfor det ikke blot er et ideelt valg for vedkommende, der netop er begyndt at dampe, men også for ham eller hende, der har dampet i længe, men godt kan lide at dampe ofte. Hvis du står som nybegynder og er i tvivl om, hvilken e-cigaret, der er det bedste valg for dit vedkommende, så skal du uden tvivl vælge en eGo CE4, da den enormt simpel at benytte, mens den også har en god holdbarhed og kvalitet, hvorfor der ikke skal udskiftes dele på den konstant.

Skal jeg sørge for at vedligeholde min eGo CE4?

Ligesom alle andre e-cigaretter, så skal du selvfølgelig også sørge for at vedligeholde din eGo CE4, da den ellers vil miste sin funktion over tiden, og i stigende grad begynde at producere svagere og dårligere damp. Hvis blot du sørger for at rense din CE4-clearomizer og de øvrige dele af din eGo CE4 én gang om ugen, så er det ikke noget problem at holde den kørende i rigtig lang tid. Det er også en god idé, hvis du én gang om ugen sørger for at tørre samlingen mellem selve batteriet og tanken af med et stykke køkkenrulle – sørg dog for at gøre det så blidt som muligt mere her: http://www.elekcig.dk/products/ego-ce4-1100-mah.

Er jeg nødsaget til at udskifte min CE4-clearomizer på et tidspunkt?

Selvom du nok ikke har lyst til det (det er ganske forståeligt), så er du nødsaget til at udskifte din CE4-clearomizer en gang imellem. En CE4-clearomizer er nemlig en forbrugsvare, der skal udskiftes en gang hver tredje eller fjerde uge – alt afhængigt af, hvor meget den bliver brugt. Hvis du passer godt på den og sørger for at vedligeholde den, så kan du dog sagtens forlænge levetiden af din CE4-clearomizer, hvilket du selvfølgelig gør ved at rense den én gang om ugen – som minimum. Finder du en eGo CE4 med den nye V3-model af CE4-clearomizeren, så kan du nøjes med at udskifte brænderenheden, der ikke er nær så dyr som hele clearomizeren.