Wallstickers er det nye inden for vægdekoration

Der findes mange forskellige former for vægdekoration, men det seneste hit på det danske marked er uden tvivl wallstickers. Det er en rigtig god erstatning til de nuværende vægdekorationer såsom, Wallstickers baloonsbilleder, malerier og plakater. Wallstickers har eksisteret i rigtig længe, men det er først i løbet af de seneste par år, at det for alvor er blevet populært blandt danskerne at have wallstickers på væggene i hjemmet – det gælder både huse og lejligheder. Wallstickers kan bedst tolkes som et stort klistermærke, der kan sættes op på dine vægge – forskellen på et wallsticker og et almindeligt klistermærke er, at førstnævnte er af langt højere kvalitet og er produceret af PVC (Poly Vinul Chlorid), der har en længere levetid (op til omkring 3 år) end almindelige klistermærker.

Hvilke former for wallstickers findes der?

Wallstickers findes i et bredt spektrum af udskæringer, farver og størrelser, hvorfor du med garanti også vil kunne finde en række wallstickers, som du mener vil passe godt ind i dit hjem. Du har eksempelvis muligheden for at finde en række wallstickers, der er børnevenlige og derfor passer rigtig godt ind på et børneværelse, mens der også findes en lang række af wallstickers, som er udformet som citater, som passer rigtig godt til kontoret eller soveværelset. Det er kun fantasien, der sætter grænser for, hvad der findes af wallstickers, for hvis du ikke kan finde lige dén wallsticker, der på bedste vis lever op til dine forventninger, så kan du blot få producere din egen wallsticker – det koster naturligvis en kende mere, men så er det også den perfekte wallsticker set ud fra dit synspunkt.

Hvor meget koster wallstickers?

Det er svært at fastsætte en fast prisklasse for wallstickers, for der findes rigtig mange forskellige, og der er mange forskellige parametre, der har relevans for prisen på wallstickers. Eksempelvis har farverne betydning, hvilket blandt andet størrelse, udskæring og kvalitet også har, men som udgangspunkt, så kan du sagtens forvente at priserne befinder sig langt under priserne på eksempelvis malerier og plakater, hvilket er med til at gøre wallstickers til det mest fornuftige valg med hensyn til vægdekorationer, hvis man ser på beslutningen fra et økonomisk synspunkt, hvilket altid er fornuftigt. Hvis du gerne vil være sikker på, at dine wallstickers ikke koster for meget, så er det en god ide at opstille et lille budget, så du dermed er sikker på, at du ikke overskrider den mængde penge, som du ønsker at bruge.

Kilder:

http://www.wallstickerland.dk/