Wallstickers kan være en god måde at peppe kontoret op på

Er du en af de mange der sidder og hænger på et kontor hver dag, hvor der bare ikke sker noget spændende i indretningen, og det eneste der skiller sig ud fra den ens væg, er der hvor en håndværker kom til at lave et hul i malingen med en hammer. Hvis du er ved at være godt træt af det kedsommelige udseende som du skal trækkes med hver dag, så er det en mulighed at du kan få fat i nogle wallstickers. Det er nok vigtigt at du lige får fat i din chef først, og finder ud af om du må hænge dem op, men det kan meget nemt være at du får lov, for det kommer jo til at give mere spil i kontoret, og det er meget få chefer der har noget imod det. Derfor er det bare med at komme afsted og finde ud af om der ikke skal noget nyt op og hænge på væggen. Er chefen ikke så nem at arbejde med, kan du jo altid foreslå, at det er firmaets logo der skal op og hænge, og så kan det være det er endnu nemmere at få vedkommende overtalt.

Det er nemt at sætte op

Det er ikke værre end at man køber nogle klistremerker til vegg, og så finder man et sted på en væg hvor der er plads til dem. Man skal nok lige gøre væggen lidt rent før man sætter den p, så man er sikker på at den ikke bare lige falder af med det samme man har sat den på. Ideen er jo at de skal hænge og pynte i lang tid endnu.

Når du ikke gider dem mere

Når ikke du gider dine gamle wallstickers, så er der masser af mulighed for enten at købe en ny slags vegg dekorasjon, eller at fortsætte i det gamle spor, hvor du bare købte wallstickers. Vil du gerne gøre det nemt for sig selv, kan du lade være med at bruge en fysisk butik, men i stedet bruge en veggord nettbutik til at få det hele lavet, såsom Wallstickerland, så du kan sidde derhjemme og designe det, og så bare vente på at det komme ind ad døren. Det bliver ikke meget nemmere at gøre din arbejdsplads lidt pænere, og i hvert fald mere interessant end hvad den var før i fik noget på væggene.